Natječaji

Natječaj za izbor na suradničko radno mjesto u suradničkom zvanju poslijedoktorand, rad u središnjici Zagreb, 17. 11. 2021.

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, Zagreb, Marulićev trg 19 raspisuje N A T J E Č A J za izbor na suradničko radno mjesto u suradničkom zvanju poslijedoktorand, znanstveno područje humanističkih znanosti, znanstveno polje povijest, rad u središnjici Zagreb Ugovor o radu sklapa se na određeno vrijeme u trajanju od… Pročitaj više o Natječaj za izbor na suradničko radno mjesto u suradničkom zvanju poslijedoktorand, rad u središnjici Zagreb, 17. 11. 2021.

VIŠE

Natječaj za izbor doktoranda u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, rad u Područnom centru u Varaždinu, 16. 11. 2021.

INSTITUT DRUŠTVENIH ZNANOSTI IVO PILAR, Zagreb, Marulićev trg 19 raspisuje N A T J E Č A J za izbor jednog doktoranda u suradničkom zvanju i na radnom mjestu asistenta, znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje psihologija, rad u područnom centru Instituta u Varaždinu. Ugovor o radu sklapa se na… Pročitaj više o Natječaj za izbor doktoranda u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, rad u Područnom centru u Varaždinu, 16. 11. 2021.

VIŠE

Obavijest o rezultatu natječaja za izbor doktoranda u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta (po natječaju HRZZ – projekt STRESS LOAD), rad u središnjici Zagreb

Izvršen je izbor doktoranda u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, znanstveno područje društvenih znanosti – polje psihologija, za rad u središnjici Zagreb. Na predmetno radno mjesto izabrana je: • FILIPA ĆAVAR Natječaj za izbor doktoranda u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta (po natječaju HRZZ), 12. 7.… Pročitaj više o Obavijest o rezultatu natječaja za izbor doktoranda u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta (po natječaju HRZZ – projekt STRESS LOAD), rad u središnjici Zagreb

VIŠE

Natječaj za prijem u radni odnos spremačice – radno mjesto III. vrste, rad u središnjici Zagreb, 20.10.2021.

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, Zagreb, Marulićev trg 19 raspisuje NATJEČAJ za prijem u radni odnos na upražnjeno sistematizirano radno mjesto spremačice – radno mjesto III. vrste, rad u središnjici Zagreb Radni odnos zasniva se na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme, s probnim radom od mjesec dana. Uvjeti: – opći… Pročitaj više o Natječaj za prijem u radni odnos spremačice – radno mjesto III. vrste, rad u središnjici Zagreb, 20.10.2021.

VIŠE

Natječaj za izbor doktoranda u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta (po natječaju HRZZ – projekt COORDINATE), 16. 7. 2021.

INSTITUT DRUŠTVENIH ZNANOSTI IVO PILAR, Zagreb, Marulićev trg 19 raspisuje N A T J E Č A J za izbor jednog doktoranda u suradničkom zvanju i na radnom mjestu asistenta, znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje psihologija, rad u središnjici Zagreb, na temelju natječaja HRZZ-a „Projekt razvoja karijera mladih istraživača… Pročitaj više o Natječaj za izbor doktoranda u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta (po natječaju HRZZ – projekt COORDINATE), 16. 7. 2021.

VIŠE

Natječaj za izbor doktoranda u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta (po natječaju HRZZ), 12. 7. 2021.

INSTITUT DRUŠTVENIH ZNANOSTI IVO PILAR, Zagreb, Marulićev trg 19 raspisuje N A T J E Č A J za izbor doktoranda u suradničkom zvanju i na radnom mjestu asistenta, znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje psihologija, rad u središnjici Zagreb, na temelju natječaja HRZZ-a „Projekt razvoja karijera mladih istraživača –… Pročitaj više o Natječaj za izbor doktoranda u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta (po natječaju HRZZ), 12. 7. 2021.

VIŠE

Rezultat natječaja za radno mjesto stručni/a suradnik/ca u Pravnoj službi Instituta Pilar

Proveden je natječajni postupak i izvršen izbor na radno mjesto stručni/a suradnik/ca u Pravnoj službi Instituta, rad na neodređeno vrijeme, rad u središnjici Zagreb • Na predmetno radno mjesto izabran je kandidat MB89 Rezultati pismenog testiranja, 3. 2. 2021. Natječaj za radno mjesto stručnog suradnika Pravne službe Instituta Pilar, 13.… Pročitaj više o Rezultat natječaja za radno mjesto stručni/a suradnik/ca u Pravnoj službi Instituta Pilar

VIŠE