Dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan u dokumentarnoj seriji HTV-a Osjećaji , 30. 1. 2022.

Dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan kao stručnjakinja psihologinja sudjelovala je u 3. epizodi “Sreća” dokumentarne serije Hrvatske televizije “Osjećaji” autora Roberta Knjaza

– HRT: Osjećaji: Sreća, dokumentarna serija (3/6), 31. 1. 2022.

Osjećaji: Sreća, dokumentarna serija (3/6)

O tajni sreće pitamo stručnjake, ali i stogodišnjake. Otkrivamo zašto su afrički Masai nasmijani iako nemaju ni toaletni papir te zašto internet najsretnijim čovjekom na svijetu proglašava – Hrvata. Razgovaramo s Etiopljaninom koji drži svjetski rekord u najdužem smijanju. Saznajemo sve o sretnom životnom stilu Skandinavaca. Emisija vas poziva da se manje brinete, a više smijete. Počnite već uz HRT.

– HRT: Osjećaji – nova dokumentarna serija Roberta Knjaza

Dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan

Također provjeri

Dr. sc. Dražen Živić i dr. sc. Sandra Cvikić na obilježavanju 15. godišnjice osnutka Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata; Subotica, 11. 4. 2024.

Na poziv gđe Katarine Čeliković, ravnateljice Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata iz Subotice (Republika Srbija),… Pročitaj više o Dr. sc. Dražen Živić i dr. sc. Sandra Cvikić na obilježavanju 15. godišnjice osnutka Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata; Subotica, 11. 4. 2024.