Naslovna / Novosti / Projekti / Prezentacija rezultata projekta GENMOD: „Žene i mediji: turske sapunice u Hrvatskoj“; Zadar, 27. 11. 2019.

Prezentacija rezultata projekta GENMOD: „Žene i mediji: turske sapunice u Hrvatskoj“; Zadar, 27. 11. 2019.

U okviru aktivnosti koje se provode na projektu GENMOD – „Relacijski rodni identiteti u Hrvatskoj: modernizacijske i razvojne perspektive“, u Gradskoj knjižnici Zadar je 27. studenoga 2019. održan javni skup na kojemu su predstavljeni rezultati kvalitativnih analiza na projektu. Rezultate je predstavio mr. sc. Mirko Petrić, izlaganjem naslovljenim „Žene i mediji: turske sapunice u Hrvatskoj“

Prezentacija rezultata projekta GENMOD: „Žene i mediji: turske sapunice u Hrvatskoj“; Zadar, 27. studenoga 2019.

Predavanje je održano u okviru ciklusa „Javna sociologija“, koji organizira Odjela za sociologiju Sveučilišta u Zadru. Istraživanje na temelju kojega je nastalo predavanje provedeno je u okviru projekta „Relacijski rodni identiteti u Hrvatskoj: modernizacijske i razvojne perspektive“, koji podržava Hrvatska zaklada za znanost (HRZZ-IP-2016-6-6010).

Projekt GENMOD

Područni centar Split

Također provjeri

Projekt CSRP: Održana treća radionica Coding ethnographic material and preparation of the 2nd round of fieldwork, 18.-21. 1. 2020.

U ISOS-u (Institute for Social Planning, Organizational Change and Urban Development University of Applied Sciences …