Dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan i dr. sc. Andreja Brajša-Žganec na konferenciji Međunarodne udruge za istraživanja kvalitete života, 4.-7. 9. 2019.

Dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan i dr. sc. Andreja Brajša-Žganec sudjelovale su izlaganjima na 17. Godišnjoj konferenciji Međunarodne udruge za istraživanja kvalitete života (ISQOLS-International Society for Quality of Life Studies) od 4. do 7. rujna 2019. u Granadi, Španjolska.O konferenciji

Na Konferenciji je sudjelovalo 350 znanstvenika iz 50 zemalja. Tema Konferencije bila je „Sreća u multikulturalnom svijetu“. Dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan i dr. sc. Andreja Brajša-Žganec izlagale su na teme „Longitudinalna povezanost između afektivne dobrobiti i životnih događaja“ te „Povezanost stupnja fizičke aktivnosti sa zadovoljstvom izgledom, zdravljem i dobrobiti“. Oba izlaganja rezultat su rada na projektu Hrvatske zaklade za znanost CRO-WELL „Hrvatsko longitudinalno istraživanje dobrobiti“.

Projekt CRO-WELL

Također provjeri

Znanstvenici Instituta na 2. sastanku konzorcija EU Obzor2020 COORDINATE projekta na Sveučilištu u Groningenu, 27.-28. 6. 2022.

Znanstvenici Instituta dr. sc. Toni Babarović i dr. sc. Renata Franc sudjelovali su 2. sastanku… Pročitaj više o Znanstvenici Instituta na 2. sastanku konzorcija EU Obzor2020 COORDINATE projekta na Sveučilištu u Groningenu, 27.-28. 6. 2022.