Projekt GENMOD: Muškarci u Dalmaciji: drukčiji ili isti?; Split, 17. 1. 2019.

U okviru diseminacijskih aktivnosti koje se provode na projektu GENMOD – Relacijski rodni odnosi u Hrvatskoj: modernizacijske i razvojne perspektive (HRZZ-IP-2016-06-6010), u Splitu je 17. siječnja 2019. organiziran i održan javni skup na kojemu su predstavljeni rezultati dijela kvantitativnih analiza projekta, eksploratorno triangulirani s kvalitativnim podacima

Projekt GENMOD: Muškarci u Dalmaciji: drukčiji ili isti?; Split, 17. siječnja 2019.

Suradnik na projektu GENMOD, mr. sc. Mirko Petrić, u Splitu je 17. siječnja 2019. održao diseminacijsko predavanje pod naslovom „Muškarci u Dalmaciji: drukčiji ili isti?“ Podaci na kojima je izlaganje utemeljeno prikupljeni su 2018. godine nacionalno reprezentativnim anketnim ispitivanjem provedenim u okviru projekta GENMOD. Nakon iznošenja zaključaka do kojih se na projektu došlo analizama kvantitativnih podataka, iznesene su i spoznaje na temu prikupljene promatranjima provedenim na jednoj lokaciji u analiziranoj regiji (Split).

Javni skup u okviru kojega su održani predavanje i rasprava koja je uslijedila, realiziran je kroz suradnju područnog centra Instituta Ivo Pilar u Splitu i Hrvatskog sociološkog društva – podružnice Split, kao dio programa HSD-a „Sociološki razgovori“.

Projekt GENMOD – Relacijski rodni odnosi u Hrvatskoj: modernizacijske i razvojne perspektive (HRZZ-IP-2016-06-6010) financira Hrvatska zaklada za znanost u okviru programa “Istraživački projekti”.

Projekt GENMOD

Područni centar Split

Također provjeri

Projekt TEEN-WELL: Dobrobit adolescenata u ključnim kontekstima

Projekt Dobrobit adolescenata u ključnim kontekstima (TEEN-WELL) izvodi se u Institutu društvenih znanosti Ivo Pilar… Pročitaj više o Projekt TEEN-WELL: Dobrobit adolescenata u ključnim kontekstima