Znanstvenici Instituta na 26. Godišnjoj konferenciji hrvatskih psihologa, 7.-10. 11. 2018.

Znanstvenici Instituta Pilar bili su aktivni sudionici 26. Godišnje konferencije hrvatskih psihologa pod nazivom „Kvaliteta života kroz životni vijek: izazovi i preporuke“ koja se održala od 7. do 10. studenoga 2018. u Svetom Martinu na Muri. Predsjednica programskog odbora bila je dr. sc. Andreja Brajša-Žganec, a u njemu su sudjelovali i dr. sc. Toni Babarović i dr. sc. Maja Tadić Vujčić. Na samom otvorenje plenarno izlaganje o kvaliteti života u Hrvatskoj održala je dr.sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan.O konferenciji | Program konferencije

Znanstvenici Instituta na 26. Godišnjoj konferenciji hrvatskih psihologa;  Sv. Martin na Muri, 7.-10. studenoga 2018.

Program 26. Godišnje konferencije hrvatskih psihologa, 7.-10. studenog 2018.

U tematskim simpozijima i usmenim izlaganjima na Konferenciji su predstavljeni rezultati dvaju znanstvenih projekata Instituta Pilar: CRO-WELL Hrvatsko longitudinalno istraživanje dobrobiti financirano sredstvima Hrvatske zaklade za znanost (voditeljica dr. sc. Lj. Kaliterna Lipovčan) i Obzor2020. Projekta razvoja kohortnog istraživanja, ECDP – The European Cohort Development Project (voditeljica hrvatskog tima dr. sc. Renata Franc). Dr. sc. Tihana Brkljačić bila je voditeljica simpozija o kvalitativnim istraživanjima dobrobiti, a dr. sc. Toni Babarović o suvremenim temama u organizacijskoj psihologiji i psihologiji rada. Na Konferenciju se odazvao velik broj aktivnih sudionika kako iz akademske zajednice tako i iz prakse.

CRO-WELL Hrvatsko longitudinalno istraživanje dobrobiti

ECDP Projekt razvoja kohortnog istraživanja

Područni centar Varaždin

Također provjeri

Sporazum o suradnji Instituta Pilar s Gradskim muzejom Korčula; Korčula, 8.-9. 4. 2024.

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar i Gradski muzej Korčula sklopili su u gradu Korčuli 8.… Pročitaj više o Sporazum o suradnji Instituta Pilar s Gradskim muzejom Korčula; Korčula, 8.-9. 4. 2024.