RADIONICA: “Metodološki aspekti relacijskih istraživanja identiteta III”; Split, 18.-20. 5. 2018.

U Splitu je u prostorijama Instituta Ivo Pilar u sklopu projekta Relacijski rodni identiteti u Hrvatskoj: modernizacijske i razvojne perspektive (GENMOD) voditeljice prof. dr. sc. Inge Tomić-Koludrović od 18. do 21.  svibnja 2018. godine održana radionica “Metodološki aspekti relacijskih istraživanja identiteta III”. − Program radionice

– PROGRAM RADIONICE: “Metodološki aspekti relacijskih istraživanja identiteta III”; Split, 18.-20. 5. 2018.

Nakon rasprave o rezultatima faktorske, klasterske i multinomijalne logističke analize rodnih odnosa pribavljenih anketnim upitnikom na reprezentativnom uzorku, članovi/ice članice projektnog tima razrađivali su dizajn kvalitativnog istraživanja. Radionica je rezultirala i formuliranjem pilot protokola za intervjiranje sugovornika/ica koji/e će se istraživati u kvalitativnom dijelu istraživanja rodnih odnosa muškaraca i žena u Hrvatskoj.

>>> Projekt GENMOD Relational Gender Identities in Croatia: Modernization and Development Perspectives

Područni centar Split

Također provjeri

Znanstvenici Instituta na 2. sastanku konzorcija EU Obzor2020 COORDINATE projekta na Sveučilištu u Groningenu, 27.-28. 6. 2022.

Znanstvenici Instituta dr. sc. Toni Babarović i dr. sc. Renata Franc sudjelovali su 2. sastanku… Pročitaj više o Znanstvenici Instituta na 2. sastanku konzorcija EU Obzor2020 COORDINATE projekta na Sveučilištu u Groningenu, 27.-28. 6. 2022.