Radionica “Metodološki aspekti relacijskih istraživanja identiteta II”

logologo pilarlogo hrzz    

Radionica “Metodološki aspekti relacijskih istraživanja identiteta II”, održat će se na Umjetničkoj akademiji u Splitu u razdoblju između 17. i 21. rujna 2017., u okviru projekta Relacijski rodni identiteti u Hrvatskoj: modernizacijske i razvojne perspektive (GENMOD), koji financira Hrvatska zaklada za znanost.

Uz voditeljicu projekta prof. dr. sc. Ingu Tomić-Koludrović, te članove/ice projektnog tima s Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar i Odjela za sociologiju Sveučilišta u Zadru, u radionici će sudjelovati konzultant projekta doc. dr. Predrag Cvetičanin (Centar za empirijske studije kulture jugoistočne Evrope, Niš).

Tijekom radionice podnijet će se izvještaj o pilotiranju prototipnog anketnog upitnika, obaviti kritička analiza pojedinih aspekata pilotiranog prototipa te utvrditi završni oblik upitnika. U drugom dijelu radionice, predviđena je edukacija o mogućnostima i načinima upotrebe programa za obradu podataka SPAD i geometrijskoj analizi podataka (GDA) te rasprava o modusima upotrebe naprednih kvantitativnih metoda pri analizi podataka koji će se pribaviti anketnim ispitivanjem

 

>>> (Ra)stvaranje Europe: kapitalizam, solidarnosti, subjektivnost; Atena, 29. 8. – 1. 9. 2017.
https://www.pilar.hr/novosti/sve-novosti/20-izdvojeno/916-ra-stvaranje-europe-kapitalizam-solidarnost-subjektivnost

>>> Projekt GENMOD
https://www.pilar.hr/novosti/sve-novosti/20-izdvojeno/888-genmod-relational-gender-identities-in-croatia-modernization-and-development-perspectives

 

Također provjeri

Dr. sc. Anja Wertag na konferenciji Empirijska istraživanja u psihologiji; Beograd, 22.-24. 3. 2024.

Dr. sc. Anja Wertag sudjelovala je od 22. do 24. ožujka 2024. na međunarodnoj konferenciji… Pročitaj više o Dr. sc. Anja Wertag na konferenciji Empirijska istraživanja u psihologiji; Beograd, 22.-24. 3. 2024.