Konferencijsko priopćenje u Beču u sklopu projekta GENMOD, 23.-26. 8. 2017.

Dr. sc. Jadranka Rebeka Anić na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji “Translation. Transgression. Transformation”; Beč, 23.-26. kolovoza 2017.

U sklopu u projekta Relacijski rodni identiteti u Hrvatskoj: modernizacijske i razvojne perspektive (GENMOD) što ga financira Hrvatska zaklada za znanost dr. sc. Jadranka Rebeka Anić održala je priopćenje na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji “Translation. Transgression. Transformation”, Beč, 23.-26. kolovoza 2017. Jadranka Rebeka Anić referirala je 24. kolovoza o temi Die Geschlechtergerechtigkeit im säkular-religiösen Widerspruch.

Područni centar Split

Također provjeri

U organizaciji Dubrovačkih knjižnica, a u okviru Feste sv. Vlaha, 26. siječnja 2023. u Znanstvenoj… Pročitaj više o Dr. sc. Vinicije B. Lupis: Predavanje “Albanske obitelji u Dubrovniku i Dubrovčani na Kosovu”; Dubrovnik, 26. 1. 2023.