Tribina u Puli: dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan, SREĆA I ŽIVOTNO ZADOVOLJSTVO

U sklopu programa znanstvenih tribina 20 GODINA ISTRAŽIVANJA INSTITUTA PILAR u Područnom centru Instituta u Puli 22. rujna 2011. prof. dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan održala je predavanje na temu Sreća i životno zadovoljstvo u Hrvatskoj. Glas Istre u Prilogu Nedjelja plus od 9. listopada 2011. pod naslovom “Najsretniji stanovnici Hrvatske su Istrani” prikazuje znanstvene nalaze izložene na predavanju prof. dr. sc. Ljiljane Kaliterne Lipovčan
 

gi_naslovna

Jesmo li sretni? Što je uopće sreća, euforija ili zadovoljstvo? Što sve utjeće na sreću? O ovim i drugim pitanjima govorila je prof. dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan s Instituta Ivo Pilar na nedavnoj tribini u Puli… – Jasna Orlić: Istrani najzadovoljniji sobom, a najmanje vlastima, Glas Istre – Nedjelja plus, 9. listopada 2011., str. 10-11.

 

gi_tekst

Pozivnica za 3. znanstvenu tribinu u Puli Sreća i životno zadovoljstvo u Hrvatskoj

Znanstvene tribine u Područnom centru Pula

2. tribina: Tolerancija i predrasude u hrvatskom društvu (prof. dr. sc. Renata Franc), 19. svibnja 2011.
1. tribina: Identitet i vrijednosti. Istra-Hrvatska-Europa (prof. dr. sc. Vlado Šakić, dr. sc. Gordan Črpić), 11. svibnja 2011.

>>> Područni centar Pula
>>> ZNANSTVENE TRIBINE: 20 GODINA ISTRAŽIVANJA INSTITUTA PILAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Također provjeri

Poziv na predavanje: Sve je to prevara! – Zašto teorije zavjere polariziraju i radikaliziraju ljude? Zagreb, 20. 6. 2024.

U Institutu Pilar 20. lipnja 2024. (četvrtak) u 18 sati prof. Jan Willem van Prooijen… Pročitaj više o Poziv na predavanje: Sve je to prevara! – Zašto teorije zavjere polariziraju i radikaliziraju ljude? Zagreb, 20. 6. 2024.