Znanstvenici Instituta na konferenciji ˝Kontinentalna Hrvatska: povijesni kontekst, aktualnosti i perspektive u budućnosti˝; Đakovo, 30. 11. – 1. 12. 2023.

Dr. sc. Krešimir Peračković, dr. sc. Mateo Žanić i dr. sc. Geran-Marko Miletić sudjelovali su na međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji ˝Kontinentalna Hrvatska: povijesni kontekst, aktualnosti i perspektive u budućnosti˝ koja se 30. studenog i 1. prosinca 2023. godine održala u Đakovu

i1

 

Na konferenciji su izloženi radovi koji su se bavili različitim kulturnim, ekonomskim i demografskim aspektima života u ovom dijelu Republike Hrvatske, a znanstvenici Instituta Pilar su u panelu koji se bavio društvenom situacijom izložili rad pod naslovom “Načini provođenja slobodnog vremena mladih iz Vukovarsko-srijemske županije: procjena zadovoljstva kvalitetom i preferirani sadržaji”.

Područni centar Vukovar

Također provjeri

Predavanje dr. sc. Krešimira Peračkovića u Centru za proučavanje odnosa znanosti i religije; Zagreb, 10. 4. 2024.

Dr. sc. Krešimir Peračković održao je 10. 4. 2024. predavanje pod naslovom Virtualna stvarnost i… Pročitaj više o Predavanje dr. sc. Krešimira Peračkovića u Centru za proučavanje odnosa znanosti i religije; Zagreb, 10. 4. 2024.