Dr. sc. Saša Mrduljaš: Popis jedno od sredstava kojima se ide na brisanje crnogorstva, u ostvarivanju srpskog nauma presudna uloga SPC, 23. 10. 2023.

Portal Analitika 23. listopada 2023. objavljuje razgovor s dr. sc. Sašom Mrduljašem pod naslovom “Popis jedno od sredstava kojima se ide na brisanje crnogorstva, u ostvarivanju srpskog nauma presudna uloga SPC”

i1

 

– Portal Analitika: Dr. sc. Saša Mrduljaš: Popis jedno od sredstava kojima se ide na brisanje crnogorstva, u ostvarivanju srpskog nauma presudna uloga SPC, 23. 10. 2023.

„Ideja Crne Gore doživljava se kao anomalija u okviru srpske identitetske sfere“ / Sagovornik Analitike ocjenjuje da je u postojećim prilikama popis političko pitanje, te da može biti validan samo ako svi zainteresovani za njegove rezultate imaju uvid u pribavljene podatke. Ukoliko taj uslov nije ispunjen smisleno je, poručuje, da se bojkotom ospori njegova valjanost. Upozorava i da se time neće izbjeći etnički inženjering već samo određeni vid njegove realizacije

Područni centar Split

Također provjeri

Predavanje dr. sc. Krešimira Peračkovića u Centru za proučavanje odnosa znanosti i religije; Zagreb, 10. 4. 2024.

Dr. sc. Krešimir Peračković održao je 10. 4. 2024. predavanje pod naslovom Virtualna stvarnost i… Pročitaj više o Predavanje dr. sc. Krešimira Peračkovića u Centru za proučavanje odnosa znanosti i religije; Zagreb, 10. 4. 2024.