Mr. sc. Mirko Petrić o kulturnoj participaciji u Hrvatskoj, 25. 5. 2023.

Mr. sc. Mirko Petrić govorio je, kao gost polusatne emisije „Konsenzus“ TV Dalmacije, o sudjelovanju građana i građanki Hrvatske u kulturi, u usporedbi s drugim europskim zemljama proučavanim u okviru Obzor 2020 projekta Invent. Razgovor je emitiran 25. svibnja 2023., uz reprize u programu TV Dalmacije, a dostupan je i na Youtube kanalu.Videozapis

– Videozapis emisije: TV Dalmacija – Konsenzus, 25. 5. 2023.

Konsenzus je tjedna informativna emisija koja prati političke i društvene događaje tjedna u Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Urednica i voditeljica je Maja Pejković Kaćanski. TV Dalmacija je regionalna televizija koja pokriva digitalnu regiju D8, a odabrane programe postavlja i na vlastiti Youtube kanal.

Mr. sc. Mirko Petrić

Područni centar Split

Također provjeri

Monografija Vinicija B. Lupisa i Branka Matulića „Župna crkva sv. Ivana Krstitelja u Postirima“ na Knjizi Mediterana; Split, 26. 9. 2022.

Na 35. Knjizi Meditarana u utorak 26. rujna 2023. u Splitu bit će predstavljena monografija… Pročitaj više o Monografija Vinicija B. Lupisa i Branka Matulića „Župna crkva sv. Ivana Krstitelja u Postirima“ na Knjizi Mediterana; Split, 26. 9. 2022.