Dr. sc. Igor Mikloušić na II. Zagrebačkom simpoziju mentalnog zdravlja, 14.-17. 2. 2023.

Dr. sc. Igor Mikloušić održao je 17. veljače 2023. predavanje pod nazivom “Uloga zajednice u osiguravanju psihološke dobrobiti braniteljske populacije” na II. Zagrebačkom simpoziju mentalnog zdravlja s međunarodnim sudjelovanjem “Nevidljive granice: Rušenje barijera u zaštiti mentalnog zdravlja” održanom online od 14. do 17. veljače

Organizatori simpozija bili su Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te Centar za zdravlje mladih Doma zdravlja Zagreb – Istok, uz partnerstvo Klinike za psihijatriju Vrapče, Klinike za psihijatriju Sveti Ivan, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba i Klinike za psihijatriju i psihološku medicinu KBC-a Zagreb. Na simpoziju su izloženi rezultati istraživanja provedenog u sklopu projekta Analiza društvenih faktora koji utječu na kvalitetu života braniteljske populacije – smjernice za budućnost, dionice br. 3: Kohezija među braniteljima i učinkovitost komunikacije s donositeljima odluka.

Projekt Analiza društvenih faktora koji utječu na kvalitetu života braniteljske populacije – smjernice za budućnost

Također provjeri

Sporazum o suradnji Instituta Pilar s Gradskim muzejom Korčula; Korčula, 8.-9. 4. 2024.

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar i Gradski muzej Korčula sklopili su u gradu Korčuli 8.… Pročitaj više o Sporazum o suradnji Instituta Pilar s Gradskim muzejom Korčula; Korčula, 8.-9. 4. 2024.