Dr. sc. Danijel Vojak na konferenciji Stradanje Srba, Jevreja, Roma i ostalih na teritoriji bivše Jugoslavije, 27. 1. 2023.

Dr. sc. Danijel Vojak sudjelovao je kao izlagač na Desetoj naučnoj konferenciji s međunarodnim učešćem Stradanje Srba, Jevreja, Roma i ostalih na teritoriji bivše Jugoslavije, održanoj 27. siječnja 2023. godine u Beogradu u organizaciji Fakulteta za poslovne studije i pravo, Fakulteta za informacione tehnologije i inženjerstvo Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ u Beogradu i Instituta za srpsku kulturu Priština – Leposavić

– Zbornik apstrakata: Stradanje Srba, Jevreja, Roma i ostalih na teritoriji bivše Jugoslavije, 27. 1. 2023.

Tema izlaganja dr. sc. Danijela Vojaka bila je „Iz povijesti progona Roma u zemljama okupirane Kraljevine Jugoslavije za vrijeme Drugog svjetskog rata“, a održano je putem online platforme

Dr. sc. Danijel Vojak

Također provjeri

Poziv na predavanje: Sve je to prevara! – Zašto teorije zavjere polariziraju i radikaliziraju ljude? Zagreb, 20. 6. 2024.

U Institutu Pilar 20. lipnja 2024. (četvrtak) u 18 sati prof. Jan Willem van Prooijen… Pročitaj više o Poziv na predavanje: Sve je to prevara! – Zašto teorije zavjere polariziraju i radikaliziraju ljude? Zagreb, 20. 6. 2024.