Dr. sc. Saša Poljanec-Borić na Okruglom stolu „Turističke koncesije na pomorskom dobru“; HAZU, 21. 11. 2022.

Dr. sc. Saša Poljanec-Borić sudjelovala je kao voditeljica projekta „Turističke koncesije na pomorskom dobru u Hrvatskoj: socioekonomski pogled na harmonizaciju koncesijskih politika u Hrvatskoj u kontekstu europskog zatvorenog tržišta“ na Okruglom stolu „Turističke koncesije na pomorskom dobru“ koji je 21. 11. 2022. u knjižnici HAZU, Strossmayerov trg 14, u Zagrebu, organiziralo Znanstveno vijeće za turizam i prostor, Znanstveno vijeće za državnu upravu, pravosuđe i vladavinu prava u suradnji s Institutom društvenih znanosti Ivo Pilar, Institutom za turizam i Geografskim odsjekom PMF-a u Zagrebu

Okrugli stol otvorio je predsjednik HAZU-a akademik Velimir Neidhard, a uime Znanstvenog vijeća za turizam i prostor skup je pozdravio akademik Nikola Bašić. Skup je organiziran kao doprinos HAZU-a javnom savjetovanju o Nacrtu prijedloga Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama s obrascem iskaza o procjeni učinaka propisa.

Suradnici na projektu su dr. sc. Neven Ivandić iz Instituta za turizam te prof. dr. sc. Aleksandar Lukić s Geografskog odsjeka PMF-a Sveučilišta u Zagrebu. Cjelovitu prezentaciju moguće je pogledati na poveznici:

https://www.info.hazu.hr/wp-content/uploads/2022/11/Turisticke-koncesije-na-pomorskom-dobru-u-Hrvatskoj_izlaganje-HAZU-21.-studeni-2022_final.pdf

Dr. sc. Saša Poljanec-Borić

Također provjeri

Projekt MOTIKA predstavljen na skupu Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici; Osijek, 8.-10. 2. 2024.

Članovi istraživačke grupe prof. dr. sc. Ana Belajdžić (Filozofski fakultet Sveučilišta u Osijeku), prof. dr.… Pročitaj više o Projekt MOTIKA predstavljen na skupu Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici; Osijek, 8.-10. 2. 2024.