Dr. sc. Renata Glavak Tkalić na 10. brodskom simpoziju o alkoholizmu, kockanju i modernim ovisnostima, 24.-25. 11. 2022.

Dr. sc. Renata Glavak Tkalić održala je 25. studenoga 2022. pozvano predavanje na 10. brodskom simpoziju o alkoholizmu, kockanju i modernim ovisnostima pod naslovom „Istraživanja u području ovisnosti s osvrtom na trendove uporabe u općoj populaciji“

Program 10. brodskog simpozija: Utjecaj suvremenih načina života na pojavnost modernih ovisnosti, 24-25. studenog 2022.

10. brodski simpozij o alkoholizmu, kockanju i modernim ovisnostima s temom Utjecaj suvremenih načina života na pojavnost modernih ovisnosti održan je 24-25. studenog 2022. u organizaciji Službe za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije, uz potporu Ministarstva zdravstva, tijekom Mjeseca borbe protiv ovisnosti. Simpozij je namijenjen liječnicima, psiholozima, socijalnim radnicima i drugim stručnjacima u mreži zavoda za javno zdravstvo i institucijama koji se u svom radu susreću s rizičnim ponašanjima i ovisnostima kod mladih. Dr. sc. Renata Glavak Tkalić održala je pozvano predavanje pod naslovom Istraživanja u području ovisnosti s osvrtom na trendove uporabe u općoj populaciji. Naglašen je značaj sustavnih istraživanja raširenosti i obrazaca uporabe sredstava ovisnosti i razmjera bihevioralnih ovisnosti te je dan pregled istraživanja u području ovisnosti s naglaskom na istraživanja u općoj populaciji i trendove uporabe sredstava ovisnosti, kao i dostupnih podataka vezanih uz bihevioralne ovisnosti.

Dr. sc. Renata Glavak Tkalić

Također provjeri

Sporazum o suradnji Instituta Pilar s Gradskim muzejom Korčula; Korčula, 8.-9. 4. 2024.

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar i Gradski muzej Korčula sklopili su u gradu Korčuli 8.… Pročitaj više o Sporazum o suradnji Instituta Pilar s Gradskim muzejom Korčula; Korčula, 8.-9. 4. 2024.