Zahvalnica Saveza Roma u RH “KALI SARA” Institutu Pilar – Zagreb, 3. 11. 2022.

Upravni odbor Saveza Roma u Republici Hrvatskoj ”KALI SARA” donio je na svojoj izvanrednoj sjednici odluku da se Institutu Pilar dodijeli Zahvalnica za doprinos u integraciji romske nacionalne manjine u hrvatsko društvo. Povod tome bilo je sudjelovanje Instituta u organizaciji međunarodne znanstvene konferencije “Romi kao indijska dijaspora – neraskidive veze”, koja se održala u travnju ove godine u Zagrebu

Savez Roma u Republici Hrvatskoj „KALI SARA“ u sklopu obilježavanja Svjetskog dana romskog jezika dana 3. studenoga 2022. organizirao je u svojem centru svečanu dodjelu Zahvalnice Institutu Pilar. Zahvalnicu su uručili gospođa Suzana Krčmar, predsjednica Saveza Roma u Republici Hrvatskoj “Kali Sara” i gospodin Veljko Kajtazi, zastupnik u Hrvatskom saboru. Ravnatelj Holjevac je uime Instituta primio Zahvalnicu, nakon čega je u kraćem govoru istaknuo doprinos Instituta znanstvenom istraživanju romskog stanovništva u Republici Hrvatskoj. Uz ravnatelja Holjevca svečanosti je nazočio dr. sc. Danijel Vojak.

Dr. sc. Danijel Vojak

Također provjeri

Dr. sc. Danijelu Vojaku Godišnja nagrada Saveza Roma u Republici Hrvatskoj “KALI SARA”, 8. 4. 2024.

Dr. sc. Danijel Vojak sudjelovao je 8. travnja 2024. na središnjoj svečanosti obilježavanja Svjetskog dana… Pročitaj više o Dr. sc. Danijelu Vojaku Godišnja nagrada Saveza Roma u Republici Hrvatskoj “KALI SARA”, 8. 4. 2024.