Mr. sc. Mirko Petrić u programu znanosti za građane Sveučilišta u Grazu

Podcast razgovora s mr. sc. Mirkom Petrićem (52 min.) o kućanskoj podjeli rada između muškaraca i žena uvršten je u program znanosti za građane Sveučilišta u Grazu, u rubrici „Rod i više – jednostavno rečeno“, koju organizira Koordinacija za rodne studije i rodnu ravnopravnost

Razgovore sa stručnjakinjama i stručnjacima u području vodi Christina Fischer Lessiak, a realiziraju se u okviru programa studija rodnih istraživanja Sveučilišta u Grazu „Elisabeth List“.

Podcasti razgovora dostupni su na stranicama Sveučilišta u Grazu (uniTUBE) te na stranicama Anchor by Spotify i Apple Podcasts, a može im se pristupiti na sljedećim poveznicama:

https://unitube.uni-graz.at/portal/aufzeichnungen.html?epFrom=4ba33658-ca01-46af-b8bf-4a30421112df
https://anchor.fm/genderundmehr/episodes/3-Housework-with-Mirko-Petri-Episode-in-English-e1j7dn6
https://podcasts.apple.com/us/podcast/gender-mehr-leicht-gesagt/id1617884552

Mr. sc. Mirko Petrić

Područni centar Split

Također provjeri

Dr. sc. Dražen Živić i dr. sc. Sandra Cvikić na obilježavanju 15. godišnjice osnutka Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata; Subotica, 11. 4. 2024.

Na poziv gđe Katarine Čeliković, ravnateljice Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata iz Subotice (Republika Srbija),… Pročitaj više o Dr. sc. Dražen Živić i dr. sc. Sandra Cvikić na obilježavanju 15. godišnjice osnutka Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata; Subotica, 11. 4. 2024.