Dr. sc. Dražen Živić na Međunarodnoj znanstvenoj konferenciji Migracije na rubu Europe; Zagreb, 29.-30. 9. 2022.

Pomoćnik ravnatelja Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar, dr. sc. Dražen Živić, sudjelovao je 29. i 30. rujna 2022. godine u Zagrebu na Međunarodnoj znanstvenoj konferenciji “Migracije na rubu Europe: trendovi, politike i izazovi” / “Migration on the edge of Europe: trends, policies and challenges”, koju je organizirao Institut za migracije i narodnosti iz Zagreba, i na kojoj je sudjelovalo više od 80 znanstvenika (sociologa, demografa, psihologa, geografa, povjesničara i dr.) iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije

– Program konferencije: Migracije na rubu Europe; Zagreb, 29.-30. 9. 2022.

U suautorstvu s doc. dr. sc. Monikom Komušanac s Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, dr. sc. Dražen Živić je pripremio i izložio priopćenje naslovljeno Migracijski kontekst rata u Ukrajini i njegov potencijalni demografski odraz na Republiku Hrvatsku.

Dr. sc. Dražen Živić

Također provjeri

Dr. sc. Sara Ursić na konferenciji “Parkovi za sve. Zagrebački parkovi – može li drugačije?”; Zagreb, 25. 11. 2022.

Dr. sc. Sara Ursić je u kooautorstvu s dr. sc. Jelenom Zlatar Gamberožić (Institut za… Pročitaj više o Dr. sc. Sara Ursić na konferenciji “Parkovi za sve. Zagrebački parkovi – može li drugačije?”; Zagreb, 25. 11. 2022.