Tribina Područnog centra Vis „Kvaliteta života u Hrvatskoj“; Vis, 24. 9. 2021.

U povodu 30. obljetnice Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar – Područni centar VIS u suradnji s Gradom Visom organizirao je tribinu „Kvaliteta života u Hrvatskoj“ koja se održala U Hrvatskom domu u Visu 24. rujna 2021. Pozivnica

Pozivnica za tribinu „Kvaliteta života u Hrvatskoj“; Vis, 24. 9. 2021.

Tribinu je otvorio gradonačelnik Visa g. Ivo Radica, koji je govorio o sad već dugogodišnjoj suradnji Instituta Pilar i Grada Visa te izrazio zadovoljstvo zbog otvaranja Područnog centra VIS. Zatim se publici obratio ravnatelj Instituta prof. dr. sc. Željko Holjevac osvrnuvši se ukratko na 30-godišnju povijest Instituta Pilar i glavna postignuća, a o kvaliteti života u Hrvatskoj predavanje je održala prof. dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan, voditeljica Područnog centra Vis.

Nakon predavanja predstavljena su dva kratka filma kao najava održavanja 4. međunarodne interdisciplinarne znanstvene konferencije MIC-VIS 2022, koja će se održati u Visu 14.-17. rujna 2022. godine.

Kratki film o održanoj tribini izrađen je za potrebe bloga Puntina (https://probodaca.blogspot.com/) i može se pogledati na: https://www.youtube.com/watch?v=ClCAQpPpSeA

Područni centar Vis

Također provjeri

Predstavljanje knjige ddr. sc. Miljenka Brekala PARADRŽAVA REPUBLIKA SRPSKA KRAJINA; Osijek, 17. 11. 2022.

U povodu obilježavanja godišnjice pada Vukovara, 17. studenoga 2022. održalo se predstavljanje knjige ddr. sc.… Pročitaj više o Predstavljanje knjige ddr. sc. Miljenka Brekala PARADRŽAVA REPUBLIKA SRPSKA KRAJINA; Osijek, 17. 11. 2022.