Predstavljanje knjige Kulturni identitet Vukovara u Koprivnici, 30. 9. 2021.

U Koprivnici je 30. rujna održana promocija knjige “Kulturni identitet Vukovara. Prilozi za istraživanje baštine i baštinika” koja je objavljena u izdanju Državnog arhiva u Vukovaru i Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar. Promocija je organizirana u sklopu obilježavanja 30. godišnjice preuzimanja vojarne u Koprivnici te Dana koprivničkih branitelja. Iz medija

Predstavljanje knjige Kulturni identitet Vukovara u Koprivici, 30. 9. 2021.

Nakon pozdravnih govora koje su uputili dr. sc. Robert Čimin, ravnatelj Muzeja grada Koprivnice i prof. Petar Elez, ravnatelj Državnog arhiva u Vukovaru, o knjizi su govorili akademik Dragutin Feletar, dr. sc. Mateo Žanić te mr. sc. Ivan Hubalek.

Tijekom predstavljanja ukazano je na važnost baštine u suvremenom svijetu kao i na bogatstvo vukovarske baštine ali se podsjetilo i na snažne kulturne veze uspostavljene između Koprivnice i Vukovara u godinama progonstva.

Pozivnica za predstavljanje knjige Kulturni identitet Vukovara; Koprivica, 30. 9. 2021.

Iz medija

https://www.glaspodravine.hr/predstavljena-knjiga-kulturni-identitet-vukovara/

O knjizi Kulturni identitet Vukovara

Područni centar Vukovar

Također provjeri

Tribina „Sportska infrastruktura grada Zagreba: jučer, danas, sutra“; Zagreb, 25. 3. 2024.

Tribina „Sportska infrastruktura grada Zagreba: jučer, danas, sutra“ održana je 25. ožujka 2024. u Multimedijalnoj… Pročitaj više o Tribina „Sportska infrastruktura grada Zagreba: jučer, danas, sutra“; Zagreb, 25. 3. 2024.