Dr. sc. Jadranka Švarc na IEEE/TEMSCON – Technology & Engineering Management Conference, 17.-21. 5. 2021.

Dr. sc. Jadranka Švarc sudjelovala je u suautorstvu s dr. sc. Marinom Dabić s Ekonomskoga fakulteta u Zagrebu na IEEE/TEMSCON – Technology & Engineering Management Conference – Europe (https://2021.europe.temscon.org/) predavanjem pod naslovom The digitalisation of work: Which way forward?

– Prezentacija: The digitalisation of work: Which way forward?

IEEE/TEMSCON je konferencija koja se održava već dugi niz godina (osnovana prije 58 godina u SAD-u ), a ove je godine održana u Dubrovniku od 17. do 21. svibnja u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, Sveučilištem u Dubrovniku i Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu uz podršku IEEE-a. Sudjelovalo je 300 sudionika iz 30 zemalja te je prezentirano 76 radova podijeljenih u sekcije koje su pokrivale Europu, Aziju i SAD.

Dr. sc. Jadranka Švarc

Također provjeri

Dr. sc. Ljiljana Dobrovšak na 30. Međunarodnom znanstvenom skupu „Nijemci i Austrijanci u hrvatskom kulturnom krugu“; Osijek, 11-13. 11. 2022.

Na već tradicionalnom međunarodnom znanstvenom skupu „Nijemci i Austrijanci u hrvatskom kulturnom krugu“ koji se… Pročitaj više o Dr. sc. Ljiljana Dobrovšak na 30. Međunarodnom znanstvenom skupu „Nijemci i Austrijanci u hrvatskom kulturnom krugu“; Osijek, 11-13. 11. 2022.