Dr. sc. Josip Burušić o iskustvima i poukama nastave na daljinu, 29. 6. 2020.

Glas Koncila u broju od 29. lipnja 2020. objavljuje tekst pod naslovom “PROF. DR. JOSIP BURUŠIĆ O ISKUSTVIMA I POUKAMA NASTAVE NA DALJINU. Izvanredno stanje donijelo je brojne izazove” autora Darka Grdena. − Glas Koncila: tiskano izdanje | online izdanje

– Glas Koncila (tiskano izdanje): PROF. DR. JOSIP BURUŠIĆ O ISKUSTVIMA I POUKAMA NASTAVE NA DALJINU. Izvanredno stanje donijelo je brojne izazove, 29. 6. 2020.
– Glas Koncila (online izdanje): PROF. DR. JOSIP BURUŠIĆ O ISKUSTVIMA I POUKAMA NASTAVE NA DALJINU. Izvanredno stanje donijelo je brojne izazove, 29. 6. 2020.

Osnovni je cilj bio i jest dobrobit učenika. A dobrobit učenika ne mjeri se samo ocjenama, nego uključuje i njihovo motiviranje za školovanje, njihovo psihološko zdravlje, njihove socijalne kontakte. Mislim da bismo to trebali imati na umu uvijek, a posebno s obzirom na činjenicu da postoje jasne naznake da bi se u budućnosti moglo dogoditi da će biti nužno kombinirati nastavu u fizičkom obliku s nastavom na daljinu

Dr. sc. Josip Burušić

Također provjeri

Dr. sc. Saša Mrduljaš: Ne može Dodik računati s potporom Hrvatske u odvajanja RS-a od BiH…, 8. 1. 2024.

Portal Hrvatskog kulturnog vijeća 8. siječnja 2024. objavljuje razgovor s dr. sc. Sašom Mrduljašem pod… Pročitaj više o Dr. sc. Saša Mrduljaš: Ne može Dodik računati s potporom Hrvatske u odvajanja RS-a od BiH…, 8. 1. 2024.