Dr. sc. Sandra Cvikić na konferenciji o posljedicama Deklaracije o proglašenju Republike srpskog naroda Bosne i Hercegovine, 8.-9. 1. 2020.

Dr. sc. Sandra Cvikić sudjelovala je 8. i 9. siječnja 2020. u Sarajevu na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji „Pravne i političke posljedice Deklaracije o proglašenju Republike srpskog naroda Bosne i Hercegovine 9. januara 1992. godine“.Pozivnica | Program konferencije

Dr. sc. Sandra Cvikić na međunarodnoj konferenciji o pravnim i političkim posljedicama Deklaracije o proglašenju Republike srpskog naroda Bosne i Hercegovine; Sarajevo, 8.-9. siječnja 2020.

U organizaciji Instituta za društvena i religijska istraživanja Tuzla, Instituta za istraživanje genocida Kanada, Instituta za istraživanje zločina Univerziteta u Sarajevu, Centra za istraživanje moderne i savremene historije Tuzla, JU Arhiva Tuzlanskog kantona, Bošnjačke zajednice kulture “Preporod” i Udruženja Pokret “Majke enklave Srebrenica i Žepa”, održan je međunarodni znanstveni skup “Pravne i političke posljedice Deklaracije o proglašenju Republike srpskog naroda Bosne i Hercegovine 9. januara 1992. godine” 8. i 9. siječnja 2020. godine u Sarajevu. Dr. sc. Sandra Cvikić sudjelovala je na Konferenciji s izlaganjem Dekonstrukcija međunarodno proizvedenih “znanstvenih nepravdi” o bošnjačkim i hrvatskim poslijeratnim traumatiziranim zajednicama te je s kolegama Izetom Šabotićem i Omerom Zulićem predsjedala drugom sesijom znanstvenoga skupa.

Pozivnica za konferenciju | Program konferencije

Područni centar Vukovar

Također provjeri

Dr. sc. Anja Wertag na konferenciji Empirijska istraživanja u psihologiji; Beograd, 22.-24. 3. 2024.

Dr. sc. Anja Wertag sudjelovala je od 22. do 24. ožujka 2024. na međunarodnoj konferenciji… Pročitaj više o Dr. sc. Anja Wertag na konferenciji Empirijska istraživanja u psihologiji; Beograd, 22.-24. 3. 2024.