Znanstveni H2020 projekt PROMISE okončan nakon tri godine intenzivnih istraživačkih aktivnosti

U Bruxellesu je 25. lipnja održan završni „review meeting“ znanstvenog H2020 projekta PROMISE u Izvršnoj agenciji za istraživanje u području znanosti i inovacija (REA) Europske komisije.O projektu

Na sastanku su osim koordinatorice projekta Jo Deakin (University of Manchester) i voditelja radnih paketa bili prisutni i projektna savjetnica Europske komisije Kerstin Wilde te recenzenti projekta Clemens Kroneberg (University of Cologne) i Steve Brown (The Open University).

Na sastanku su u fokusu analize bili izvedba istraživačkih ciljeva po radnim paketima te spoznajni domet prikupljenih podataka. Recenzenti i savjetnica projekta izrazili su iznimno zadovoljstvo postignutim u sklopu H2020 projekta PROMISE te rekli kako očekuju da projektni partneri nastave suradnju i apliciraju na sljedeće natječaje programa Europske unije za istraživanje i inovacije u području društvenih znanosti.

Institut Ivo Pilar u EU HORIZON 2020 projektu PROMISE

Također provjeri

Znanstveni susreti u Institutu Pilar na temu rada za opće dobro; Vukovar, 25. 1. 2023.

U prostorijama Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar, Područni centar Vukovar 25. siječnja 2023. održana su… Pročitaj više o Znanstveni susreti u Institutu Pilar na temu rada za opće dobro; Vukovar, 25. 1. 2023.