Predstavljanje knjige/zbornika BATA-BOROVO (1931. – 2016.). Povijesno naslijeđe i perspektive; Vukovar, 6. 6. 2019.

U prigodi obilježavanja 88. godišnjice rada tvrtke “Bata”, današnjeg “Borova d.d.”, u prezentacijskoj dvorani u tvornici, pred velikim brojem okupljenih među kojima su bili i zamjenica vukovarskog gradonačelnika Ivana Mujkić, ravnateljica Gradskoga muzeja Vukovar Ruža Marić, ravnateljica Muzeja vučedolske kulture Mirela Hutinec, ravnatelj Državnoga arhiva u Vukovaru Petar Elez i drugi, predstavljen je nedavno objavljeni zbornik radova “Bata – Borovo (1931. – 2016.). Povijesno naslijeđe i perspektive”

Predstavljanje zbornika BATA-BOROVO (1931. – 2016.). Povijesno naslijeđe i perspektive; Vukovar, 6. lipnja 2019.

Riječ je o publikaciji koja donosi većinu radova priopćenih na istoimenom skupu koji je održan u lipnju 2016. godine u Vukovaru. Pozdravne riječi uputili su predsjednica Uprave “Borovo d.d.” Gordana Odor i ravnatelj Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar, u čijoj je biblioteci Posebna izdanja zbornik i objavljen, dr. sc. Željko Holjevac. Knjigu su predstavili akademik Dragutin Feletar, jedan od recenzenata Zbornika te dvoje od troje urednika knjige, dr. sc. Sandra Cvikić i dr. sc. Ivana Žebec Šilj. Na kraju su riječi zahvale svima koji su na bilo koji način pomogli da knjiga u lijepom i reprezentativnom izdanju bude predstavljena najširoj javnosti, uputili mr. sc. Ivan Hubalek i dr. sc. Dražen Živić, jedan od urednika Zbornika i pomoćnik ravnatelja Instituta Pilar.

Pozivnica za predstavljanje knjige/zbornika BATA-BOROVO (1931. – 2016.). Povijesno naslijeđe i perspektive; Vukovar, 6. lipnja 2019.

O knjizi/zborniku BATA-BOROVO (1931. – 2016.)

Područni centar Vukovar

Također provjeri

Predstavljanje platforme „Put karijere“ na 2. konferenciji školskih psihologa – „Horizonti snage“

Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu (29. 2. – 1. 3. 2024.) održana je 2. konferencija… Pročitaj više o Predstavljanje platforme „Put karijere“ na 2. konferenciji školskih psihologa – „Horizonti snage“