Dr. sc. Sandra Cvikić na konferenciji The Role of Civic Education for Social Cohesion u Casablanci, 3.-7. 12. 2018.

Dr. sc. Sandra Cvikić kao jedini sudionik iz Hrvatske sudjelovala je na konferenciji Civic Education Conference 2018 (III): The Role of Civic Education for Social Cohesion u Casablanci, Maroko, 3.–7. prosinca 2018.O konferenciji

Konferencija Civic Education Conference 2018 (III): The Role of Civic Education for Social Cohesion; Casablanca (Maroko), 3.–7. prosinca 2018.

U okviru sekcije Civic Education Reshaped by Migration and Refugee Influx dr. sc. Sandra Cvikić aktivno je sudjelovala u raspravi o posljedicama i načinu, ne samo rješavanja izbjegličke krize u Europi i zemljama Magreba i Bliskog istoka, nego i integracije izbleglica u zemlji domaćin putem programa građanskog odgoja.

Za više informacija o aktivnostima i projektima Federal Agency for Civic Education: https://www.bpb.de/die-bpb/138852/federal-agency-for-civic-education te o konferenciji i aktivnostima u okviru inicijative Networking Arab Civic Education: http://nacecommunity.org.

Područni centar Vukovar

Također provjeri

Dr. sc. Vinicije B. Lupis: Predavanje “Albanske obitelji u Dubrovniku i Dubrovčani na Kosovu”; Dubrovnik, 26. 1. 2023.

U organizaciji Dubrovačkih knjižnica, a u okviru Feste sv. Vlaha, 26. siječnja 2023. u Znanstvenoj… Pročitaj više o Dr. sc. Vinicije B. Lupis: Predavanje “Albanske obitelji u Dubrovniku i Dubrovčani na Kosovu”; Dubrovnik, 26. 1. 2023.