Predavanje: MEĐUNARODNA ZAJEDNICA I STVARANJE SAMOSTALNE I NEOVISNE REPUBLIKE HRVATSKE, 19. 6. 2018.

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar – Područni centar Vukovar i Gradska knjižnica Vukovar, ususret Danu državnosti Republike Hrvatske te u sklopu ciklusa tribina pod nazivom ZNANSTVENI UTORAK INSTITUTA PILAR pozivaju na predavanje dr. sc. Dražena Živića na temu MEĐUNARODNA ZAJEDNICA I STVARANJE SAMOSTALNE I NEOVISNE REPUBLIKE HRVATSKE: IZMEĐU ODOBRAVANJA I PROTIVLJENJA koje će se održati u utorak, 19. lipnja 2018., s početkom u 12 sati u Gradskoj knjižnici Vukovar, Trg Republike Hrvatske 2, Vukovar.Pozivnica

Pozivnica za predavanje: MEĐUNARODNA ZAJEDNICA I STVARANJE SAMOSTALNE I NEOVISNE REPUBLIKE HRVATSKE: IZMEĐU ODOBRAVANJA I PROTIVLJENJA; Vukovar, 19. lipnja 2018.

Dr. sc. Dražen Živić, znanstveni savjetnik u trajnom zvanju i voditelj Područnoga centra Instituta Pilar u Vukovaru. Bavi se demografskim istraživanjima kao i raščlambama uzroka i posljedica Domovinskog rata. Višegodišnji je nastavnik na Diplomatskoj akademiji Ministarstva vanjskih i europskih poslova kao i profesor na više hrvatskih sveučilišta.

| Područni centar Vukovar

Također provjeri

Završna konferencija projekta Regulacija prostitucije u Hrvatskoj; Zagreb, 15. 3. 2023.

Završna konferencija projekta Regulacija prostitucije u Hrvatskoj, koju provodi Institut društvenih znanosti Ivo Pilar uz… Pročitaj više o Završna konferencija projekta Regulacija prostitucije u Hrvatskoj; Zagreb, 15. 3. 2023.