Prof. dr. sc. Josip Burušić u Bruxellesu predstavlja STEM projekte koje vodi

Na poziv Europske komisije i Scientixa, europske mreže koja koordinira aktivnosti u STEM području i nastavi, prof. dr. sc. Josip Burušić, znanstveni savjetnik Instituta Pilar, pozvan je da u selektivnom skupu koji okuplja ključne aktere i projekte u tom području predstavi aktivnosti u dva projekta koja vodi

JOBSTEM

Prvi je projekt JOBSTEM koji financira Hrvatska zaklada za znanost a predstavlja prvi hrvatski znanstveno recenziran projekt u STEM području.

Budi STEMpatičan!

Drugi je projekt „Budi STEMpatičan!“, projekt usmjeren na razvijanje modela prepoznavanja i rada sa STEM darovitim učenicima koji se realizira u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom.

Bruxelles, 4.-6. svibnja 2018.

Na skupu koji se održava od 4. do 6. svibnja u sjedištu EU-a u Bruxellesu Hrvatska će biti jedna od rijetkih europskih zemalja koja će imati prigodu predstaviti svoja dva STEM projekta u kojima sudjeluju predstavnici Instituta Pilar i Virovitičko-podravske županije.

Projekt JOBSTEM

Također provjeri

Novosti na projektu Prvi svjetski rat u kulturi sjećanja u razdoblju od 30. lipnja do 1. studenog 2022.

Nakon uspješno predanog izvještaja za drugo izvještajno razdoblje projekta Prvi svjetski rat u kulturi sjećanja.… Pročitaj više o Novosti na projektu Prvi svjetski rat u kulturi sjećanja u razdoblju od 30. lipnja do 1. studenog 2022.