Dr. sc. Saša Poljanec-Borić: studijski boravak u SAD-u

Dr. sc. Saša Poljanec-Borić, znanstvena savjetnica Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar, bila je od 12. do 24. veljače 2017. na studijskom boravku u Sjedinjenim Državama vezanom za projekt zaštite baštine u naprednim zajednicama. – University of Georgia

Dr. sc. Saša Poljanec-Borić na studijskom boravaku u SAD-u; Sveučilište u Georgiji, 12.-24. veljače 2017.

U sklopu studijskog boravka održala je 14. veljače 2017. na Sveučilištu u Georgiji predavanje “Ekonomija zaštite baštine u institucionalnoj perspektivi” te u okviru projekta provela više intervjua s institucionalnim i civilnim akterima urbanog razvoja i zaštite u Charlestonu u Južnoj Karolini te u Atlanti u Georgiji. Studijski boravak financiralo je Sveučilište u Georgiji, a organizacijsku podršku programu dao je Fakultet za okoliš i dizajn Sveučilišta u Georgiji te osobito profesor dr. sc. James Reap.

>>> http://www.ced.uga.edu/people/croatian-professor-dr-boric-visits-the-mhp-program/

>>> Study Abroad Program – University of Georgia

Također provjeri

Dr. sc. Andreja Brajša-Žganec i dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan na 26th Biennial Meeting of the ISSBD; Rodos, 19.-23. 6. 2022.

Dr. sc. Andreja Brajša-Žganec i dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan sudjelovale su na 26th Biennial… Pročitaj više o Dr. sc. Andreja Brajša-Žganec i dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan na 26th Biennial Meeting of the ISSBD; Rodos, 19.-23. 6. 2022.