KONFERENCIJA ZA MEDIJE: EUROPSKI PROJEKT MYPLACE, 15. 6. 2015.

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar organizirao je konferenciju za medije koja se održala 15. lipnja 2015. u Institutu Ivo Pilar (Zagreb, Marulićev trg 19/I) na temu EUROPSKI PROJEKT MYPLACE (Memory, Youth, Political Legacy And Civic Engagement): ŠTO GOVORE REZULTATI ISTRAŽIVANJA A ŠTO NJIHOVA MEDIJSKA PREZENTACIJA? Na konferenciji su govorili i na pitanja odgovarali voditelji projekta u Hrvatskoj dr. sc. Benjamin Perasović, znanstveni savjetnik, dr. sc. Renata Franc, znanstvena savjetnica i dr. sc. Marko Mustapić, znanstveni suradnik – PozivnicaKonferencija za medije – sažetak | MYPLACE – Policy Brief 2: Croatia – hrvatska verzija | MYPLACE THEMATIC REPORT: CONTRIBUTION TO EU YOUTH REPORT, January 16, 2015  >>> Iz medija

Hrvatska-mladez

Konferencija za medije: EUROPSKI PROJEKT MYPLACE: ŠTO GOVORE REZULTATI ISTRAŽIVANJA A ŠTO NJIHOVA MEDIJSKA PREZENTACIJA? – Zagreb, 15. lipnja 2015.

– Pozivnica za konferenciju za medije EUROPSKI PROJEKT MYPLACE: ŠTO GOVORE REZULTATI ISTRAŽIVANJA A ŠTO NJIHOVA MEDIJSKA PREZENTACIJA?; Zagreb, 15. lipnja 2015.

Myplace mediji
Konferencija za medije – sažetak

MYPLACE – Policy Brief 2: Croatia – hrvatska verzija

MYPLACE THEMATIC REPORT: CONTRIBUTION TO EU YOUTH REPORT, January 16, 2015

Iz medija

– Večernji list: ISTRAŽIVAČKI PROJEKT OTKRIO: Mladi u nas, nakon Grka, najmanje vjeruju u politiku, 16. lipnja 2015.

– Slobodna Dalmacija: RASKORAK: Institut Ivo Pilar demantira tvrdnje da mladi podržavaju nasilje, NDH i autokratske režime, 15. lipnja 2015.

– Glas Slavonije: ZNANSTVENICI: Mladi ne podržavaju nasilje i NDH, 16. lipnja 2015.

– Dnevno.hr: ZNANSTVENICI DEMANTIRALI LAŽI LJEVIČARSKIH MEDIJA: ‘Nije istina da mladi podržavaju nasilje, NDH i autokratske režime!’, 16. lipnja 2015.

– Tportal.hr: DIGLA SE MORALNA PANIKA: Institut Ivo Pilar demantira: Mladi ne podržavaju nasilje i NDH, 15. lipnja 2015.

– Novi list: RASKORAK REZULTATA I MEDIJSKOG PREDSTAVLJANJA: Institut Ivo Pilar demantira tvrdnje da mladi podržavaju nasilje, NDH i autokratske režime, 15. lipnja 2015.

– Novi list: ISTRAŽIVANJE »MYPLACE«: Hrvatska mladež najmanje u Europi vjeruje političarima, 16. lipnja 2015.

– N1: ‘Mladi u Hrvatskoj ne podržavaju nasilje i NDH’, 15. lipnja 2015.

>>> O pojektu: MYPLACE – Memory, Youth, Political Legacy And Civic Engagement

Također provjeri

Znanstvenici Instituta Pilar na „Mjesecu supkulture“; Zagreb, 4.-25. 4. 2024.

U organizaciji Kluba studenata sociologije „Diskrepancija“ znanstvenici Instituta dr. sc. Dino Vukušić, dr. sc. Andrej… Pročitaj više o Znanstvenici Instituta Pilar na „Mjesecu supkulture“; Zagreb, 4.-25. 4. 2024.