Područni centar Vukovar domaćin udruzi Europa-Union iz Haana

Područni centar Instituta Pilar u Vukovaru bio je 15. rujna 2014. domaćinom članova udruge Europa-Union iz mjesta Haan nedaleko Düsseldorfa u Njemačkoj, koja se nalazila u višednevnom studijskom putovanju u Hrvatskoj

Europa-Union s

Članovi udruge Europa-Union iz Haana u Područnom centru Vukovar, 15. rujna 2014.

Udruga Europa-Union osnovana je daleke 1946. godine s ciljem izgradnje i očuvanja mira u Europi. Članovima udruge voditelj Područnoga centra dr. sc. Dražen Živić održao je prezentaciju o Vukovaru u posljednjih dvadesetak godina, a potom su u pratnji djelatnika Centra gosti obišli uže središte Vukovara, Franjevački samostan i crkvu sv. Filipa i Jakova, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata te masovnu grobnicu na Ovčari, gdje su položili vijenac u znak poštovanja prema svim nevino stradalim u srbijanskoj agresiji na Vukovar.

>>> PODRUČNI CENTAR VUKOVAR

 

 

Također provjeri

Znanstvenici Instituta Pilar na 30. znanstvenom skupu Empirical Studies in Psychology; Beograd, 31. 3. – 2. 4 2023.

Znanstvenici Instituta Pilar sudjelovali su trima izlaganjima i dvama posterima na 30. znanstvenom skupu Empirical… Pročitaj više o Znanstvenici Instituta Pilar na 30. znanstvenom skupu Empirical Studies in Psychology; Beograd, 31. 3. – 2. 4 2023.