Dr. Saša Poljanec-Borić: Društvena dioba prostora u tranziciji

U Zagrebu je 16. studenog 2012. godine održana promocija zbornika Akteri društvenih promjena u prostoru. Transformacija prostora i kvalitete života u Hrvatskoj u kojem je objavljen rad dr. sc. Saše Poljanec-Borić pod naslovom “Društvena dioba prostora u tranziciji: tipologija negativnih smjerova i moguće društvene posljedice”

Zbornik, koji urednički potpisuju dr. sc. Anđelina Sviričić Gotovac i dr. sc. Jelena Zlatar, objavio je Institut za društvena istraživanja iz Zagreba nakon okruglog stola organiziranog  u sklopu projekta “Akteri društvenih promjena u prostoru” koji, uz podršku Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta RH, pri Institutu za društvena istraživanja vodi dr. sc. Dušica Seferagić. Rad dr. Saše Poljanec-Borić jedan je od 15 interdisciplinarnih znanstvenih radova koji su za Zbornik napisali znanstvenici iz Hrvatske, Slovenije i Srbije.

– Poljanec-Borić, S., (2012.) Društvena dioba prostora u tranziciji: tipologija negativnih smjerova i moguće društvene posljedice. U: Sviričić-Gotovac, A., i Zlatar, J., (ur.)(2012.) Akteri društvenih promjena u prostoru; Trasformacija prostora i kvalitete života u Hrvatskoj, (67 – 83 ), Institut za društvena istraživanja, Zagreb.

>>> CENTAR ZA ISTRAŽIVANJE DEMOKRACIJE, DOBRU UPRAVU I LOKALNI RAZVOJ

Također provjeri

Dr. sc. Saša Mrduljaš: Ne može Dodik računati s potporom Hrvatske u odvajanja RS-a od BiH…, 8. 1. 2024.

Portal Hrvatskog kulturnog vijeća 8. siječnja 2024. objavljuje razgovor s dr. sc. Sašom Mrduljašem pod… Pročitaj više o Dr. sc. Saša Mrduljaš: Ne može Dodik računati s potporom Hrvatske u odvajanja RS-a od BiH…, 8. 1. 2024.