Dr. sc. Saša Poljanec Borić: Tranzicija u Hrvatskoj je završena!

Na promociji svoje knjige u Splitu HRVATSKO DRUŠTVO I TURIZAM, sociolog Saša Poljanec Borić je ustvrdila da je nedavnim referendumom, na kojem je odlučeno da se Hrvatska priključuje Europskoj uniji, zapravo i formalno završen proces tranzicije u Hrvatskoj – bilježi Leo Nikolić na stranici T-portala od 31. siječnja 2012.

sasa_poljanec_boric_split Dr. sc. Saša Poljanec Borić na predstavljanju knjige “Hrvatsko društvo i turizam. Prilog socioekonomiji lokalnog razvoja” u Splitu, Dvorana kinoteke Zlatna vrata, 30. siječnja 2012. 

‘Ulaskom Hrvatske u EU je završen politički proces tranzicije hrvatskog društva od samoupravnog socijalizma do liberalnog kapitalizma. Sve ono što će se događati nakon toga postaje dio procesa društvenih promjena koje sada možemo, osim na nivou Hrvatske, promatrati i na nivou čitave EU’, pojasnila je Saša Poljanec Borić >>>

Tportal.hr: PROMOCIJA KNJIGE: Tranzicija u Hrvatskoj je završena!, 31. siječnja 2012.

>>> Predstavljanje knjige dr. sc. Saše Poljanec-Borić u Splitu

>>> Predstavljena knjiga Saše Poljanec-Borić HRVATSKO DRUŠTVO I TURIZAM, Zagreb, 15. prosinca 2011.

>>> O knjizi Saše Poljanec-Borić HRVATSKO DRUŠTVO I TURIZAM: Sadržaj / Predgovor / Iz recenzija / O autorici

>>> CENTAR ZA ISTRAŽIVANJE DEMOKRACIJE, DOBRU UPRAVU I LOKALNI RAZVOJ

Također provjeri

Dr. sc. Lynette Šikić Mićanović: Potpora istraživanju beskućništva u Hrvatskoj i Švicarskoj – uspješna priča, 23. 1. 2024.

Portal švicarskog Federal Department of Foreign Affairs (FDFA) 23. siječnja 2024. objavljuje razgovor s dr.… Pročitaj više o Dr. sc. Lynette Šikić Mićanović: Potpora istraživanju beskućništva u Hrvatskoj i Švicarskoj – uspješna priča, 23. 1. 2024.