Prva tribina u Splitu: 20 GODINA ISTRAŽIVANJA INSTITUTA PILAR

U prostorijama Dominikanskog samostana sv. Katarine održana je 19. svibnja 2011. godine prva tribina “Dvadeset godina istraživanja Instituta Pilar”. Tom je prilikom dr. sc. Rebeka Anić  upoznala nazočne s organizacijom i dosadašnjim djelovanjem Instituta a dr. sc. Saša Mrduljaš održao predavanje na temu: ”Značaj političkih odnosa u Bosni i Hercegovini za Split i Dalmaciju”
  

split_1 Dr. sc. Rebeka Anić i dr.sc. Saša Mrduljaš  na prvoj tribini održanoj povodom 20 godina Instituta Pilar

  

Tribine će se nastaviti održavati kroz drugu polovicu  2011. te tijekom prve polovice 2012. godine. Na njima će znanstvenici iz Instituta Pilar govoriti o društveno relevantnim temama koje su ujedno trajnim predmetom njihovog znanstvenog interesa i rada.

Pored ostalog, održavanjem se tribina želi potaći dodatnu suradnju između Instituta Pilar i institucija, ustanova, udruga i pojedinaca zainteresiranih za društveno-humanistička istraživanja.

 

2. tribina u Splitu: 20 GODINA ISTRAŽIVANJA INSTITUTA PILAR, 20.10.2011.

>>> Područni centar Split

 

Također provjeri

Znanstvenici Instituta Pilar na 30. znanstvenom skupu Empirical Studies in Psychology; Beograd, 31. 3. – 2. 4 2023.

Znanstvenici Instituta Pilar sudjelovali su trima izlaganjima i dvama posterima na 30. znanstvenom skupu Empirical… Pročitaj više o Znanstvenici Instituta Pilar na 30. znanstvenom skupu Empirical Studies in Psychology; Beograd, 31. 3. – 2. 4 2023.