Dr. sc. Andreja Brajša-Žganec: „Dijete i obitelj – dobrobit djeteta u kontekstu obitelji“; Imotski, 17. 5. 2024.

Povodom međunarodnog Dana obitelji i u sklopu projekta „Dobrobit djeteta u kontekstu obitelj“ CHILD-WELL a u suradnji sa Sekcijom brak obitelj partnerstvo Hrvatskog psihološkog društva i Zavoda za socijalni rad Imotski 17. svibnja 2024. dr. sc. Andreja Brajša-Žganec održala je stručno predavanje pod naslovom „Dijete i obitelj – dobrobit djeteta u kontekstu obitelji“

i1i2

Na predavanju se govorilo o najnovijim spoznajama o razvoju i dobrobiti djeteta u obiteljskom kontekstu. Prezentirani su rezultati o dobrobiti obitelji i djece prikupljeni od roditelja, djece i učitelja u tri točke mjerenja stručnim suradnicima, psiholozima, socijalnim radnicima logopedima, pedagozima, socijalnim pedagozima i srodnim strukama.

Projekt CHILD-WELL

Područni centar Varaždin

Također provjeri

Dr. sc. Lynette Šikić Mićanović na međunarodnoj radionici “Rethinking the Volatility of Vulnerability…”; Mainz, 6.-7. 6. 2024.

Dr. sc. Lynette Šikić Mićanović sudjelovala je na međunarodnoj radionici pod nazivom “Rethinking the Volatility… Pročitaj više o Dr. sc. Lynette Šikić Mićanović na međunarodnoj radionici “Rethinking the Volatility of Vulnerability…”; Mainz, 6.-7. 6. 2024.