Predstavljanje platforme „Put karijere“ na 2. konferenciji školskih psihologa – „Horizonti snage“

Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu (29. 2. – 1. 3. 2024.) održana je 2. konferencija školskih psihologa – „Horizonti snage“. Konferencija je osmišljena s ciljem okupljanja, upoznavanja i usavršavanja školskih psihologa u Hrvatskoj

i1

i2

 

Asistentice Eta Krpanec i Dora Popović održale su radionicu na kojoj su predstavile online platformu za profesionalno usmjeravanje „Put karijere“. U sklopu radionice sudionici su imali priliku upoznati se s pojedinačnim upitnicima koji se nalaze na platformi, grupno analizirati rezultate i sudjelovati u nekoliko aktivnosti osmišljenih kao pomoć učenicima u procesu odabira karijere. Radionice su nastale u sklopu projekta „Free Career Choice“ (voditeljica projekta dr. sc. Iva Šverko), a trenutačno su u fazi testiranja po osnovnim i srednjim školama u Hrvatskoj.

Asistentice su ovu priliku iskoristile i za predstavljanje novog projekta „VETFIT“ (voditelj projekta dr. sc. Toni Babarović) u kojem će se nastaviti istraživanje važnosti usklađenosti profesionalnih interesa učenika i srednjoškolskih programa u Hrvatskoj.

Projekt Free Career Choice

Projekt VETFIT

Također provjeri

Predavanje dr. sc. Krešimira Peračkovića u Centru za proučavanje odnosa znanosti i religije; Zagreb, 10. 4. 2024.

Dr. sc. Krešimir Peračković održao je 10. 4. 2024. predavanje pod naslovom Virtualna stvarnost i… Pročitaj više o Predavanje dr. sc. Krešimira Peračkovića u Centru za proučavanje odnosa znanosti i religije; Zagreb, 10. 4. 2024.