Dr. sc. Renata Franc, dr. sc. Benjamin Perasović i dr. sc. Marko Mustapić na Sociološkim razgovorima o mladima u Splitu, 27. 2. 2024.

U sklopu ciklusa „Sociološki razgovori“, splitska podružnica Hrvatskoga sociološkog društva i Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu pozvali su dr. sc. Renatu Franc, dr. sc. Benjamina Perasovića i dr. sc. Marka Mustapića da 27. veljače 2024. održe predavanja na Filozofskom fakultetu u Splitu o različitim temama vezanim za mlade

i1i2

Benjamin Perasović održao je predavanje pod naslovom „Mladi, stigma i društvena kohezija u europskom kontekstu“, Marko Mustapić predavanje „Interes za povijest, komemorativne prakse i kolektivno sjećanje mladih u Hrvatskoj“, a Renata Franc predavanje „Mladi i klimatske promjene“. Sva tri predavanja temeljila su se na podatcima prikupljenim u sklopu realizacije različitih međunarodnih komparativnih znanstvenih projekata u proteklom desetljeću. Događaj je bio vrlo dobro posjećen, a nakon izlaganja razvila se zanimljiva rasprava.

Filozofski fakultet u Splitu

Također provjeri

Sporazum o suradnji Instituta Pilar s Gradskim muzejom Korčula; Korčula, 8.-9. 4. 2024.

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar i Gradski muzej Korčula sklopili su u gradu Korčuli 8.… Pročitaj više o Sporazum o suradnji Instituta Pilar s Gradskim muzejom Korčula; Korčula, 8.-9. 4. 2024.