Dr. sc. Andreja Brajša-Žganec: Dobrobit djeteta u kontekstu obitelji – najnovije spoznaje; Varaždin, 30. 6. 2023.

Na Međužupanijskom stručnom skupu učitelja razredne nastave Koprivničko-križevačke, Varaždinske i Međimurske županije, održanom u VI. osnovnoj školi Varaždin 30. lipnja 2023. godine voditeljica projekta Hrvatske zaklade za znanost – Dobrobit djeteta u kontekstu obitelji CHILD-WELL dr. sc. Andreja Brajša-Žganec održala je pozvano predavanje pod nazivom „Dobrobit djeteta u kontekstu obitelji – najnovije spoznaje“

U izlaganju je prikazan dio do sada analiziranih rezultata istraživanja prikupljenih u sklopu projekta u prvom i drugom valu istraživanja. Prikazani su rezultati istraživanja povezanosti obiteljske dobrobiti i dječje dobrobiti te roditeljskih odgojnih postupaka. Na kraju predavanja diskutiralo se o primjeni dobivenih nalaza u različitim praksama podrške obiteljima na razini djeteta, roditelja i cijele obitelji.

Projekt CHILD-WELL

Područni centar Varaždin

Također provjeri

Predavanje dr. sc. Krešimira Peračkovića u Centru za proučavanje odnosa znanosti i religije; Zagreb, 10. 4. 2024.

Dr. sc. Krešimir Peračković održao je 10. 4. 2024. predavanje pod naslovom Virtualna stvarnost i… Pročitaj više o Predavanje dr. sc. Krešimira Peračkovića u Centru za proučavanje odnosa znanosti i religije; Zagreb, 10. 4. 2024.