Marija Džida, Maja Kućar i dr. sc. Andreja Brajša-Žganec na konferenciji Empirijska istraživanja u psihologiji; Beograd, 31. 3. – 2. 4. 2023.

Marija Džida, Maja Kućar i dr. sc. Andreja Brajša-Žganec, članice istraživačkog tima projekta Dobrobit djeteta u kontekstu obitelji CHILD-WELL (HRZZ-IP-2019-04-6198), sudjelovale su na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji Empirijska istraživanja u psihologiji koja je održana od 31. 3. do 2. 4. 2023. na Filozofskom fakultetu u Beogradu

Prezentirani su rezultati iz prva dva vala projekta CHILD-WELL. Marija Džida je prezentirala poster (“A CROSS-LAGGED MODEL OF PARENTS’ SOCIAL SUPPORT AND SUBJECTIVE WELL-BEING”) izrađen u koautorstvu s Andrejom Brajša-Žganec, Majom Kućar, Ljiljanom Kaliterna Lipovčan, i Majom Tadić Vujčić. Maja Kućar je održala usmeno izlaganje (“A LONGITUDINAL PERSPECTIVE ON THE RELATIONSHIP BETWEEN PARENTAL BEHAVIORS AND THE CHILD’S SUBJECTIVE WELL BEING (SWB)”) izrađeno u koautorstvu s Andrejom Brajša-Žganec, Marijom Džida, Ljiljanom Kaliterna Lipovčan i Tonijem Babarovićem.

Projekt CHILD-WELL

Također provjeri

Poziv na predavanje: Sve je to prevara! – Zašto teorije zavjere polariziraju i radikaliziraju ljude? Zagreb, 20. 6. 2024.

U Institutu Pilar 20. lipnja 2024. (četvrtak) u 18 sati prof. Jan Willem van Prooijen… Pročitaj više o Poziv na predavanje: Sve je to prevara! – Zašto teorije zavjere polariziraju i radikaliziraju ljude? Zagreb, 20. 6. 2024.