Potpisan Sporazum o suradnji Instituta Pilar i Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću, 2. 11. 2022.

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar i Veleučilište Nikola Tesla u Gospiću sklopili su Sporazum o suradnji. Sporazum je potpisan 2. studenoga 2022. u Institut Pilar u Zagrebu, a potpisali su ga dekanica Veleučilišta dr. sc. Vlatka Ružić, prof. v. šk. i ravnatelj Instituta Pilar prof. dr. sc. Željko Holjevac

Suradnja potpisnika Sporazuma uključuje: sudjelovanje stručnjaka Instituta u odvijanju nastave na Veleučilištu Nikola Tesla u Gospiću, zajedničke stručne i znanstvene projekte, razmjenu informacija i publikacija, organiziranje seminara, radionica i konferencija te ostale aktivnosti od zajedničkog interesa.

Veleučilište Nikola Tesla u Gospiću

Također provjeri

Dr. sc. Dražen Živić i dr. sc. Sandra Cvikić na obilježavanju 15. godišnjice osnutka Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata; Subotica, 11. 4. 2024.

Na poziv gđe Katarine Čeliković, ravnateljice Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata iz Subotice (Republika Srbija),… Pročitaj više o Dr. sc. Dražen Živić i dr. sc. Sandra Cvikić na obilježavanju 15. godišnjice osnutka Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata; Subotica, 11. 4. 2024.