Dr. sc. Krešimir Peračković, dr. sc. Mateo Žanić i dr. sc. Geran Marko Miletić na Međunarodnoj znanstvenoj konferenciji “Migracije na rubu Europe”; Zagreb, 29.-30. 9. 2022.

Dr. sc. Krešimir Peračković, dr. sc. Mateo Žanić i dr. sc. Geran Marko Miletić predstavili su rezultate istraživanja institutskog projekta “Od lokalnih do virtualnih zajednica. Društveni odnosi mladih u uvjetima nametnutog prostornog distanciranja” na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji “Migracije na rubu Europe: trendovi, politike i izazovi”; Zagreb, 29.-30. 9. 2022.

– Program konferencije: “Migracije na rubu Europe: trendovi, politike i izazovi”; Zagreb, 29.-30. 9. 2022.

Dr. sc. Krešimir Peračković, dr. sc. Mateo Žanić i dr. sc. Geran Marko Miletić sudjelovali su 30. rujna 2022. godine na Međunarodnoj znanstvenoj konferenciji “Migracije na rubu Europe: trendovi, politike i izazovi” / “Migration on the edge of Europe: trends, policies and challenges”, u organizaciji Instituta za migracije i narodnosti iz Zagreba. Konferencija je održana u Zagrebu gdje je jedan od koautora dr. sc. Krešimir Peračković predstavio u izlaganju pod naslovom Zašto mladi (ne)ostaju u Hrvatskoj? – istraživanje stavova o koristima i troškovima odlaska i ostanka rezultate istraživanja institutskog projekta “Od lokalnih do virtualnih zajednica. Društveni odnosi mladih u uvjetima nametnutog prostornog distanciranja”. Konferencija je okupila znanstvenike iz različitih znanstvenih područja, iz različitih domaćih i međunarodnih znanstvenih institucija koji su prezentirali svoje radove o različitim aspektima suvremenih migracija. U pripremi je i zbornik radova sa Konferencije.

Projekt Od lokalnih do virtualnih zajednica

Također provjeri

Znanstvenici Instituta Pilar na 30. znanstvenom skupu Empirical Studies in Psychology; Beograd, 31. 3. – 2. 4 2023.

Znanstvenici Instituta Pilar sudjelovali su trima izlaganjima i dvama posterima na 30. znanstvenom skupu Empirical… Pročitaj više o Znanstvenici Instituta Pilar na 30. znanstvenom skupu Empirical Studies in Psychology; Beograd, 31. 3. – 2. 4 2023.