Konferencija DJECA I DIGITALNE TEHNOLOGIJE; Varaždin, 8. 6. 2022.

U Velikoj skupštinskoj dvorani Županijske palače u Varaždinu 8. lipnja 2022. održan je skup “Djeca i digitalne tehnologije” u organizaciji Zavoda za znanstveni rad u Varaždinu Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar – Područni centar Varaždin. Program skupa činilo je pet predavanja, a izlagale su članice istraživačkog tima projekta “Dobrobit djece u kontekstu obitelji – CHILD-WELL”

Na skupu su izlagale: dr. sc. Andreja Brajša-Žganec, dr. sc. Tihana Brkljačić, Marija Džida, Maja Kućar te Ana Žulec s projekta “Digitalna tehnologija u obitelji: obrasci ponašanja i učinci na razvoj djece – D.E.C.I.D.E.” Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Moderator skupa bio je dr. sc. Vladimir Huzjan, voditelj Zavoda za znanstveni rad u Varaždinu. Posjetitelji skupa bili su primarno stručni suradnici i nastavnici varaždinskih osnovnih i srednjih škola koji su prepoznali relevantnost ove sveprisutne teme.

Pozivnica za konferenciju DJECA I DIGITALNE TEHNOLOGIJE; Varaždin, 8. 6. 2022.

Projekt CHILD-WELL

Područni centar Varaždin

Također provjeri

Dr. sc. Ivan Hrstić i dr. sc. Dino Vukušić na konferenciji Heritage and New Horizons: Croatia and Croatians in a Global Context; Sydney, 8.-11. 2. 2024.

Dr. sc. Ivan Hrstić u suautorstvu s prof. Vesnom Drapac (University of Adelaide) održao je… Pročitaj više o Dr. sc. Ivan Hrstić i dr. sc. Dino Vukušić na konferenciji Heritage and New Horizons: Croatia and Croatians in a Global Context; Sydney, 8.-11. 2. 2024.