Sporazum o bilateralnoj suradnji Instituta Pilar i Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Sarajevu

Ravnatelj Instituta Pilar, prof. dr. sc. Željko Holjevac, bio je 21.-23. lipnja 2021. u Sarajevu. Tijekom posjeta potpisan je Sporazum o bilateralnoj suradnji između Instituta Pilar i Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Sarajevu. Sporazum su potpisali dekan prof. dr. sc. Darko Tomašević i ravnatelj Holjevac

Tim povodom ravnatelja je primio Vinko kardinal Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski. Razgovaralo se o mogućim zajedničkim projektima koji bi bili prilagođeni tradiciji, kulturi i razvojnim potrebama Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Ravnatelj se sastao i s novim vodstvom Hrvatskog kulturnog društva Napredak. Razgovaralo se o mogućoj suradnji u pripremi međunarodnog znanstvenog simpozija o identitetu Hrvata u Bosni i Hercegovini u kontekstu raznih manifestacija vezanih za obilježavanje 120. obljetnice Napretka, koji je osnovan na početku 20. stoljeca kada je i dr. Ivo Pilar djelovao u Bosni i Hercegovini.

Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Sarajevu

Također provjeri

Dr. sc. Saša Poljanec-Borić na Okruglom stolu „Turističke koncesije na pomorskom dobru“; HAZU, 21. 11. 2022.

Dr. sc. Saša Poljanec-Borić sudjelovala je kao voditeljica projekta „Turističke koncesije na pomorskom dobru u… Pročitaj više o Dr. sc. Saša Poljanec-Borić na Okruglom stolu „Turističke koncesije na pomorskom dobru“; HAZU, 21. 11. 2022.