Dr. sc. Nikolina Hazdovac Bajić na javnoj tribini Znanost i religija; Dubrovnik, 16. 6. 2021.

Znanstvena suradnica dr. sc. Nikolina Hazdovac Bajić sudjelovala je 16. lipnja 2021. na javnoj tribini na temu Znanost i religija na Poslijediplomskom središtu u Dubrovniku.Pozivnica

Pozivnica za javnu tribinu ZNANOST I RELIGIJA; Dubrovnik, 16. 6. 2021.

Iz najave događaja

Jesu li znanost i religija u sukobu? Može li istinski vjernik biti i znanstvenik? Koči li religija znanstveni napredak? Je li moguć dijalog znanosti i religije? Kakav je njihov suodnos? Gdje počinje jedna, a završava druga? Na sve to i još puno drugih pitanja vezano za ovu uvijek dinamičnu i kontroverznu temu pokušat ćemo odgovoriti na javnoj tribini, koja se održava u Poslijediplomskom središtu 16. 6. 2021. Sociolog, teolog, liječnik, umjetnik i aktivist pokušat će dati odgovore na ova pitanja kroz vlastite znanstvene i religiozne spoznaje i iskustva. Bit će zanimljivo čuti vrhunske stručnjake u svojim područjima kako iznose svoje stavove. Razilaze li im se mišljenja ili su suglasni? Preostaje nam otkriti! Vi, publika, pozvani ste sudjelovati i dati doprinos ovoj zanimljivoj raspravi.

Područni centar Dubrovnik

Također provjeri

Dr. sc. Andreja Brajša-Žganec i dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan na 26th Biennial Meeting of the ISSBD; Rodos, 19.-23. 6. 2022.

Dr. sc. Andreja Brajša-Žganec i dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan sudjelovale su na 26th Biennial… Pročitaj više o Dr. sc. Andreja Brajša-Žganec i dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan na 26th Biennial Meeting of the ISSBD; Rodos, 19.-23. 6. 2022.