29. OBLJETNICA INSTITUTA DRUŠTVENIH ZNANOSTI IVO PILAR, 26. 11. 2020.

U ovoj na više načina neočekivanoj i nepredvidljivoj godini koja nam je donijela pandemiju koronavirusa i potres u Zagrebu Institut društvenih znanosti Ivo Pilar u četvrtak 26. studenoga 2020. obilježava 29. obljetnicu svojega osnutka.O Institutu

Dan Instituta ne možemo proslaviti onako kako bismo htjeli i zaslužili na temelju svega postignutog u proteklih dvanaest mjeseci, nego onako kako nam prilike dopuštaju.
Maske, razmak, smanjen broj osoba na okupljanjima… Sve su to pravila kojih se i mi pridržavamo pazeći na sebe, svoje obitelji, kolege i prijatelje.
I zato na pragu jubilarne 30. obljetnice sljedeće godine želimo vjerovati da ćemo, nakon svega u ovoj godini, dočekati bolje dane i dostojno je proslaviti…

 Povijest Instituta

Također provjeri

Dr. sc. Dražen Živić i dr. sc. Sandra Cvikić na obilježavanju 15. godišnjice osnutka Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata; Subotica, 11. 4. 2024.

Na poziv gđe Katarine Čeliković, ravnateljice Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata iz Subotice (Republika Srbija),… Pročitaj više o Dr. sc. Dražen Živić i dr. sc. Sandra Cvikić na obilježavanju 15. godišnjice osnutka Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata; Subotica, 11. 4. 2024.