Talking Europe online: Sustainable Development Goal #4, 28. 7. 2020.

Program panel rasprava Talking Europe pokrenut u formatu videoserijala nastavlja s objavom priloga pod naslovom “Sustainable Development Goal 4: Quality Education – A ‘Talking Europe’ Video Series”.O programu Talking Europe

– Video: Sustainable Development Goal #4: Quality Education – A ‘Talking Europe’ Video Series”, 28. 7. 2020.

Video o UN-ovu cilju održivog razvoja 4: Kvalitetno obrazovanje, stvoren u suradnji Zaklade Konrad Adenauer i Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar donosi nastavak panel rasprave o ciljevima održivog razvoja.

Obrazovanje je alat za jačanje svakog pojedinca za održiviji život i važan preduvjet za razvoj svakog društva. Svjedoci smo ogromnog tehnološkog napretka u 21. stoljeću i obrazovni sektor morat će pripremiti svoje građane na izazove budućnosti – ne samo kako bi ispunio ciljeve #Agende2030 Ujedinjenih naroda.

Da bismo saznali glavne izazove učenja odraslih u Hrvatskoj, razgovarali smo s dr. sc. Ana-Marijom Boromisom, stručnjakinjom Instituta za razvoj i međunarodne odnose.

TALKING EUROPE II

Također provjeri

Objavljen 158. broj časopisa DRUŠTVENA ISTRAŽIVANJA

Iz tiska je izašao 158. netematski broj časopisa Društvena istraživanja (4/2022). Broj donosi 8 izvornih… Pročitaj više o Objavljen 158. broj časopisa DRUŠTVENA ISTRAŽIVANJA