Znanstveni skup DOBROBIT DJECE I MLADIH u Varaždinu, 27. 9. 2018.

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Zavod za znanstveni rad u Varaždinu i Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, Područni centar Varaždin, organizirali su 27. rujna 2018. u Gradskom muzeju Varaždin znanstveni skup “Dobrobit djece i mladih”. Moderatori skupa bili su dr. sc. Andreja Brajša-Žganec i dr. sc. Vladimir Huzjan.Pozivnica | Iz medija

Pozivnica za znanstveni skup DOBROBIT DJECE I MLADIH; Varaždinu, 27. rujna 2018.

Na skupu se govorilo o domenama dobrobiti djece i mladih iz sjeverozapadne Hrvatske (dr. sc. Andreja Brajša-Žganec, dr. sc. Renata Franc, dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan, dr. sc. Toni Babarović, dr. sc. Maja Tadić Vujčić), o dobrobiti i roditeljstvu (Lana Lučić, dr. sc. Andreja Brajša-Žganec, dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan, dr. sc. Tihana Brkljačić, dr. sc. Ines Sučić), o ekonomskim teškoćama obitelji i dobrobiti djece (dr. sc. Marina Merkaš), o uključenosti očeva u život djece predškolske dobi (dr. sc. Tea Pahić) te o spremnosti za školu i ranoj školskoj prilagodbi kao pokazateljima dječje dobrobiti (dr. sc. Ivana Hanzec Marković). Uz znanstvenike Instituta Pilar na skupu su izlagale znanstvenice s Odjela za psihologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta, Učiteljskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te s Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Iz medija

− Hazu.hr: Znanstveni skup DOBROBIT DJECE I MLADIH u Varaždinu, 25. 9. 2018.
− Varaždinske vijesti: Znanstveni skup: Istraživanja pokazala da su djeci najvažniji odnosi u obitelji, 27. 9. 2018.
− Varaždin. hr: ODRŽAN ZNANSTVENI SKUP “DOBROBIT DJECE I MLADIH”, 28. 9. 2018.
− Varaždin. hr: DOBROBIT DJECE I MLADIH, 27. 9. 2018.

Područni centar Varaždin

Također provjeri

Dr. sc. Andreja Brajša-Žganec i dr. sc. Toni Babarović na konferenciji Međunarodnog udruženja za istraživanja kvalitete života, 21.-25. 8. 2023.

Dr. sc. Andreja Brajša-Žganec i dr. sc. Toni Babarović sudjelovali su na 21. godišnjoj konferenciji… Pročitaj više o Dr. sc. Andreja Brajša-Žganec i dr. sc. Toni Babarović na konferenciji Međunarodnog udruženja za istraživanja kvalitete života, 21.-25. 8. 2023.