Medulin: Predstavljen projekt uređenja Arheološkog parka Vižula, 8. 6. 2018.

Na Info danu projekta Arheološki park Vižula 8. lipnja 2018. mr. sc. Kristina Džin, voditeljica dionice projekta za koju je zadužen Institut Pilar, prezentirala je dosadašnji napredak i postignuća kopnenih arheologa na projektu. Predstavljanju je nazočio  dr. sc. Vlado Šakić, ravnatelj, kao službeni predstavnik Instituta.Iz medija

Predstavljanje projekta uređenja Arheološkog parka Vižula; Medulin, 8. lipnja 2018.

Projekt Arheološki park Vižula odnosi se na integrirano ulaganje u uređenje poluotoka Vižule kao arheološkog parka za posjetitelje te u razvoj turističkih sadržaja, infrastrukture i sustava upravljanja i promocije temeljenih na kulturnoj baštini.

Općina Medulin nositelj je i prijavitelj projekta, a partneri na projektu su Turistička zajednica Općine Medulin, Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli – Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, Hrvatski restauratorski zavod te Javna ustanova Kamenjak.

Pilarov tim arheologa na čelu s mr. sc. Kristinom Džin aktivno sudjeluje u projektu koji završava u kolovozu 2019. godine.

Iz medija

– Hrturizam.hr: U Medulinu predstavljen projekt Arheološki park Vižula, 11. lipnja 2018.
– Ipress.rtl.hr: Medulin: Predstavljen projekt uređenja Arheološkog parka Vižula, 9. lipnja 2018.
– Tvistra.hr: VIDEO: U Medulinu predstavljeni prvi rezultati arheoloških radova na poluotoku Vižula, 9. lipnja 2018.
– Medulin.hr: ARHEOLOŠKI PARK VIŽULA

| O projektu ARHEOLOŠKI PARK VIŽULA

Također provjeri

Projekt WORKMOBIL: UsklađenUnutareuropske radne migracije mladih u kontekstu suvremenih teorija karijere

Projekt UsklađenUnutareuropske radne migracije mladih u kontekstu suvremenih teorija karijere (WORKMOBIL) izvodi se u Institutu… Pročitaj više o Projekt WORKMOBIL: UsklađenUnutareuropske radne migracije mladih u kontekstu suvremenih teorija karijere